fredag 14 oktober 2011

Ännu ett steg in i båtlivet

I går föll bitarna på plats i vårt nya landboende.
Det har varit en lång vägs vandring, inte minst i våra sinnen, om vad och var vi skulle slå ner de nya bopålarna, åtminstone för den period när vi mest och helst vill vara i båt hela tiden.
Kan tänka att mäklarna är ganska mätta på dom där två som har dykt upp på snart sagt alla objekt överallt i stan. Frågorna vi svarat på ett otal gånger: Vilket område vill ni bo i? Hur stor lägenhet söker ni? Var bor ni idag? Jaha, har ni redan sålt, då är det lite bråttom då?
I frustration över ännu ett sk renoverat objekt där vi sett att här måste vi rensa ut allt, eller över vårt ömsesidiga utblockerande av varann i lägenhet efter lägenhet, har vi återvänt till sökandet i listor från olika mäklare. Femte eller sjätte lägenheten på Klingaområdet fann bådas tycke. Det var inte högst opp i huset, nej 1 trp, det var inte "stora" trean, nej lilla, men det var en alldeles otroligt stor skopa guld som behövdes för att få säljaren att skriva avtal med oss utan budgivning. Dessutom hade en stilfull renovering inlätts av säljarna, i en stil som vi båda tyckte om.

Bra är att det hela stämmer väl med våra övriga planer. Men det är klart, flytt två veckor före jul, hm...., tur att storhelgerna firas på annat håll i år.

Bäst av allt - vi känner oss så nöjda!
Därför blev det Champang igår, Pol Roger Reserve, o tilltugg.

Nu kan det exekutiva ta full fart liksom den fortsatta utsorteringen med försök att få barnen att ta över alla "dyrgripar" som blir över.

Det känns nu som vi ännu mera definitivt har satt oss i båten....... Som bekant, när man sätter nån i båten får man ro honom i land!

2 kommentarer:

  1. Härligt, grattis till nya lyan!
    /Tobias

    SvaraRadera
  2. Testar igen, för att se om det är lättare nu! Funkar fin fint!
    /Tobias & Malin

    SvaraRadera