söndag 24 juli 2011

Sandhamn

Då har vi varit här i tre dagar.
Hur sammanfatta intrycken?

Mottagandet av de tenderribbåtar som finns under KSSS flagg var det allra bästa och utan dom vore det kaos i hamnen och slagsmål om platserna. Genom deras insats utnyttjas hamnen optimalt.

Serviecanläggningen i form av toaletter och duschar är en missär, det kunde inte gärna vara sämre, slitet, ur funktion och illa städat.
Är detta Kungliga Svenska Segelsällskapets utsjöhamn och pärla? För årets högsta avgift förväntar vi oss mer än så här.

Seglarrestaurangen bjöd på god mat och bästa service. Fast hur ser igentligen en grillad gödkalvsentrecot ut? Det var vad jag beställde in. Som gammal köttproducent vet jag någorlunda vad en gödkalv är och även en entrecot. Den köttbit jag fick var mör och god, mycket god, men vad var det?

Underhållning bjuds man på från estraden på kajkanten. Här rör det sig om hårdrock och >120dBA.
Man kan ju då fundera över vilket koncept som ska råda här på ön och i hamnen, PARTYFOLKETS eller dom som gillar skärgårdsmiljön med de naturliga ljuden. Det är ett val att göra och just nu är valet partyfolkets med mycket festande och skrålande långt in på småtimmarna. Det är ett val man gör och sen får man också ta det som det är. När du åker hit, var införstådd med detta då.
Men måste det vara så och ska det vara så?

Totalt sett har helheten varit en lyckad och trevlig vistelse här på Sandhamn med promenader och trevligt umgånge, bla igen med Pärlans besättning.

Imorgon går färden vidare och vart finns tecknat i vindarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar