tisdag 13 mars 2012

Full rulle

Även idag blev det uppslagna portar i båthuset, även om värmen lät vänta på sig till runt lunch. Den bestod idag inte av McFeast som de senaste 10 åren, nej det blev Mc Big Barbeque. En kryddstark sak, betydligt godare än den numera avslagna Mc Feast:en. Fast Fanta fick det bli, nån måtta på förändringarna måste ändå gälla. I samband med sjö- resp torrsättning är det hamburgare som letar sig ner i mig, annars kan det gärna vara med den varan.

Full rulle med bottenfärg gällde idag. Första varvet tog tre timmar och andra en timme kortare. Med andra ord strök jag två lager med tre - två  timmars torktid emellan och det blev bra tyckte jag själv och besökare som kom förbi.

Var det rätt att lägga bottenfärg även på den nya bronspropellern ?
Jag har gjort det med tidigare propellrar och det tycks ha fungerat ok.
Annat jag försökt har gett betydligt mera påväxt.
Vad gör du med din propeller?

2 kommentarer:

 1. Hej J-O
  Kul att följa din blogg. Du förverkligar allt som jag bara drömmer om. Det sticker lite.. Men , det handlar om att våga också.
  Propellern gör jag inget med. Brons klarar tydligen att hålla sig ren själv. Just nu har jag ingen.. den blev stulen härom veckan, troligen skrottjuvar enligt polisen. Djälva skit
  tjuvar. // AOV
  Nå nu önskar jag dig lycka till och följer dig dagligen.

  SvaraRadera
 2. väntar på att få den levererad någon gång våren 2013. Men på Pärlans gamla målas den med en klar bottenfärg, funkat bra. Den nya propellern lämnades nog obehandlad vilken funkade på den turen förra året iallfall.
  /Tobias

  SvaraRadera