torsdag 7 juli 2011

En kvart för sent iväg

Stopp, vattnet är avspärrat, vänd tillbaka. Polisens ord och en stor blåmålad båt på tvären framför oss.
Det var bara att gå tillbaka där vi nyss legat till samma brygga fast nu på skvalpiga utsidan och väntare. Alltså var det ett omen, att jag med en bortglömd tamp försökte ta med oss bryggan då vi gick iväg strax innan. Vi skulle inte iväg.
Avspärrningen var långt från tävlingen och stoppade upp ett antal båtar, som när starten gått släpptes lösa rakt in i det nystartade fältet, som låg på kryss, och alla vi fritidsbåtar för motor rakt igenom tävlingsfältet. Tänk om tänk om till ett annat år.

Vi kämpade med kryssande tävlande ända tills dom gick hö och vi raktfram mot Waxholm, där vi fyllde tankarna för fortsatt motorgång mot Blidö Dämmarsund delvis via Husaröleden. En rutt och plats som vi varmt kan rekommendera för ett besök.

Wasahamnen omdöme
Hamnen sköts på ett bra sätt med god service av personalen, men standarden är undermålig. Här handlar det om en plats mitt i rikets huvudstad, så centralt man kan komma, då ska standarden också var därefter. Nu skämdes vi inför alla utländska besökare att vi inte kan erbjuda nåt bättre i huvudstaden.
BÄTTRING !!
Stockholmsbesöket var som helhet väldigt lyckat och nu känner vi redan att fokus är på Åland, fast det ska bli spännande att se Arholma.
När kommer första seglardagen i semestern ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar