fredag 21 juni 2013

21/6 Gudhjem

Show-time med DR TV2, det ska det bli här i Gudhjem i morgon. Hela dagen har bygget pågått av estrad och div stånd. Kocktävling med regler som vi inte vet nåt om. Nån sa att vi ska få prova maten GRATIS. Då bestämde vi oss för att stanna här ett dygn extra!

Vi har ett fantastiskt WiFi-nät här och RadioLabs repeatern fungerar suveränt. Mao har vi allt som krävs för en lycklig tillvaro i dagens samhälle.

I avsaknad av barn och barnbarn i smågrodorna och andra låter runt stången, så lyssnade vi på det inspelade kvackandet från Christiansö-grodorna på Iphon. Inte samma sak förstås!

Skype står öppet med ett kanonbredband sen ett dygn, men det är glest med inloggade, man har väl annat för sig i midsommartider.

Prognotiserade åskan tog en annan våg än över Gudhjem. Vi fick en morgonskur och sen har det varit flödande sol från i stort klarblå himmel. Det ledde till en lång promenad på strandstigen högt över branta stup förbi bla offerstenarna, där man för 1400 år sen offrade till havet för framgång och överlevnad till havs.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar